Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 31. mai 2009

Pinsehælga

Myttjy rare doninga!

Io brydd sæ'tj så vældi!
Lørda'n va vi faktisk 2 tura t Verdal'n på Vømmølfestival (http://www.vommol.org/). Først va vi å såg på opptoget, og så va vi heimom å dusja og sætt igjen Io, før vi for innover på fæst'n. Io tok det heile me stoor ro. Han satt me ryggen t alt ramle som for ferbi, og la sæ ætti kvart. Vi traff Max som å va å såg på toget.
Førri fæsten va vi på Egge å grilla lamme Camilla og Pål og resten av familien.
Idag hi vi verri på Steinkjer på agilitytrening. Vi va fire stykk som møtt i varmin. Io trena slalåm, 3 hopphinder på rad, vippa, pølsa og hjulet. Ætterpå for vi heim å slappa av. Formen t matmor e itj helt på topp ferr tia, hi vorti forkjøla! Laga pitsa t meddag, nam!
Torgeir for (atter ein gång) på Verdal'n, men da ferr å træn. Han tok me Zeb og Moss ferr å træn på sau. Så æ og Io tok ein runde me agility heim på plæna og litt lydighet. Det vi hi av ag-utstyr heim e da slalåm, tunnell og hopp. Så vi kombinert d. Træna ellers apportering, avstandskommandering, sitt opp og hopp over hinder.

1 kommentar:

  1. Alvor så gla dåkk e i å kjør t Verdal, da ;) Rækne med d itj bli mang tura om dag no framover ;)
    Skoill ha hatt eit ber bilde av bruttern utkledd. D ha sekkert verri arti ferr åss å verri å sjett på toge å, my traktora der hørt æ.

    Vart overraska av finver i dag å, supert! Herli me litt sol ;)

    Ha ei fin vækka!

    SvarSlett