Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 26. juli 2009

Rolige dager!


Det er rolige feriedager for tiden. Er stortsett hjemme og slapper av. Går en del tur med Io og trener lydighet innimellom regnbygene. Var på fæst på Sjøåsen igårkveill og hørte på Buffalo band og hovedattraksjonen Vassendgutane. Det var masse folk tross regnet, og det var bra musikk! Det var satt opp masse telt, så det gikk an å holde seg tørr. Men vi hadde kledd åss godt, så det gikk bra.
Itj så arti å fårrå heimant nå læng i gången, sia det hi verri innbrudd t nå nære naboa! Føle æ e ganske paranoid ferr tia! Ikke arti nei!
Ein anna grunn t at vi itj farte så voldsomt e at æ hi blærekatarr, igjen! Va t legen onsdan og fikk pencilin, men det svi bra enda. Grett å ha do-mulighetan i orden!
Ellers va no Hildegunn og gutan på besøk igår. Dæm kom med jordbær:-) Så vi åt d og kika film. Esten leika og kosa me Io.
Io og æ va på lydighetstrening på onsdan på banen på Lerkehaug. Io laga litt leven, sia æ gikk ned på banen uten han med. Da vart'n tydelivis fornærma! Først hadd vi 2 fellesdekk og felles-sitt. Den første dekken gikk veldig bra, men under den andre reist'n sæ. Fikk lagt han ned igjen, uten problem. Hero stirra litt på'n(han like itj svarte hoinna), men d gikk veldig bra. Tænkt at no reise han sæ, men nei da. Under sitt'n villa han lægg sæ gang på gang, og så kommandert Anders åss t å hopp over ringbandet (uten hoinn), og da hoppa sjølsagt Io ætter. D vart for vanskelig ja. Han styrta deretter videre, villa dra me sæ Freia, men hu hørd heldivis ætter da Eli ropa. Men d jor ikke Io! Men ræst'n av treninga gikk bra, i og me at det va læng sia vi ha verri der. Vi træna lineføring og innkalling. Vart litt fjern t tider under lineføringa, der vi træna vendinga. Innkallinga va veldig bra, tross han va laus og hadd litt forstyrrelsa. Ætter den 2 pausen prøvd vi kjegla for første gang på ein anna plass enn heim. Det gikk veldig bra, men det såg ut som om vi ha træna med godbit på kjegla, ferr han hi et lite nikk mot den, ferr å konstater at den e der. Men vi hi jo aldri hatt nå godbit på kjegla, men men!
Hi no handla in litt utstyr t kvælpen. Et tynt leieband, ei sæng og for til og med! Hi å bestilt hotell t vi ska nedover å sjå om den. Går no å gruble på navn i eininga. Hadd egentli ett navn æ villa ha, men Torgeir syns itj nå om d. Men kæm sin hoinn e d no igjen..... hm; jo min;-) Hi d navnet i bakhanda, itilfelle d itj dukke opp nå likar...
Treninga heim hi stortsjett dreid sæ om fremadsending og holding av apport. Han hi bynt å testa under fremadsendinga no, og det e et godt tegn! Tyde på at han skjønne d og ska prøv å test om det går an å ta nå snarveia. Han hi god fart ut no, men når æ sei stå kan han finn på å hopp over stå'n, bjeff istede, eller lægg sæ. Da æ avbryt æ bærre øvelsa helt og snu mæ. Så bynne vi på nytt. Mått start ganske mang gång på nytt, før han skjønt at det itj va nå vits i å tull. Og da kom alt på plass igjen.
Hi bynt å kjeda sammen hopp over hinder med sitt. Æ lætt'n ikke hopp da, sia han hi ryggondt, men hi bærre ein lit'n planke nederst på hinderet som han spreng over. Den hi han å bynt å testa på. Han lægg sæ istedet for å sætt sæ, og bjeffe idet han sætt sæ. Men ætter å ha avbrøtti et par gang, gikk d over.
Har kløpt Io på heile kroppen no. Hi itj kløpt nå på sjølve kroppen hans sia i januar, så d va sanneli på tide. Brukt saks og det gikk veldig bra. Hoillpå i 3 tim, men jor mæ flid å ja! Bærre så domt at da'n ætter, da æ skoill barber snute, hale, labba og mage, fann ut at det va ein tøvakladd på buken som æ bærre va nødt t å ta. Dermed såg'en litt skamkløpt ut på den eine sida på magan. Men men, d væks ut igjen. Men d va litt kjedeli, sia han vart såååå fin.
Går no ellers bærre å glede mæ t å hent kvælpen, og t at Io ska bli fresk. Hi så my æ hi løst t å træn han på, men ting begrense sæ kraftig med ein on rygg. Men vi får tru den bli bra snart, han tar det iværtfall med ro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar