Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

onsdag 18. november 2009

Alfa 4 mnd idag!

Alfa fylt 4 måneda idag. Vart feira med ein dusj:-) Pelsen vart så god med balsam og helt tørrføna. Vart bra pluffy!
Begge var med på lydighetstrening ikveld. Vi gjorde noen ærend på Steinkjer først, og bli fort ferdig med det, så vi var på banen fra kl.16 til 20! Fikk trena masse. Trente fri ved foten med Io med fokus på at han skulle gå tett innpå meg, og ikke henge bak. Det er noe han gjør på konkurranse og når vi skal gå et stykke uten belønning. Trente med å ha godbitene i høyre lomme og med å kaste ballen framover ved belønning. Gikk ganske lange strekk uten å belønne, mens han hadde goood kontakt hele veien.
Trente også apportering med fokus på innsitten med apportbukken i munnen.
Alfa trente "lineføring", dvs hun fikk belønning når hun kom opp på venstresiden min med kontakt. Trente også på å sette seg ved holdtene. Holder da godbiten i hånda og bikker henne ned i sitt ved å føre hånda over hodet hennes.
Alfa fikk leke litt med Cuba inne i brakka mens vi "drakk kaffe";-)
Io fikk trene lineføring med forstyrrelse og Alfa fikk trene litt sitt og bli. Alfa var veldig flink, for hun spiste masse godbiter! Og hadde ikke særlig lyst på mat da vi kom hjem.

3 kommentarer:

  1. Gratulere me gårdan!
    Ho bli da skikkeli stor ho å!

    SvarSlett
  2. Så nydelig bilde av de begge som titter ut vinduet! <3
    A:)

    SvarSlett
  3. Takk takk:-)
    Ser nesten ut som om hun skal ri på han, men hun bruker å hoppe opp på han sånn (som regel midt på ryggen hans da) når hun også skal se ut av vinduet.

    SvarSlett