Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

lørdag 23. april 2011

Våren er her!

Nyter våren og Påska på verandaen, ser snøen smelter og er snart heeelt vekk! Satt ute i t-skjorte og kortbukse idag!!!
  Plukking av hundebæsj, raking, gjerdet inn tomta og lesing i sola. Hundene storkoser seg nå som de kan løpe fritt i hagen, Io jakter på flyvende lauv og insekter, mens Alfa undersøker hver en krinkelkrok i hagen. Trener litt på å ligge i ro og slappe av på verandaen, men det er ikke så lett.

Onsdagen traff vi Marie og Elisabeth med deres håpefulle for agility og lydighetstrening på Steinkjerbanen. Herlig og kunne trene på en snøfri bane, som var nesten helt tørr. Vi dro ikke fram alle hindrene, men tunnellen, slalåmen, pølsa og flere hopphinder tok i fram. Den første økta var ikke Alfa videre interessert, hun kunne være med liten stund for så og dette ut. Men det ble bedre etter en pause i bilen. Vi prøvde litt slalåm på fremmed sted, hun tok en del snarveier, så dette må vi trene mer på. Ellers kombinerte vi tunnell og hopphinder. Dessuten må vi trene på å sitte i ro til ny beskjed er gitt, for det er ikke lett!

Io var rimelig treningsvillig etter og ha snust på banen i 10 minutter. Vi kjørte alle kl.2-øvelsene bortsett fra fri ved fot, fellesdekk og ruta i den første økta. Han var rimelig på og mor var veldig fornøyd! Neste økt tok vi fri ved foten, der han var noe høy og spretten i starten, men roet seg ned og gikk nydelig etterhvert. Full konsentrasjon og lite å utsette på den foten.

Tenkte og ta en fellesdekk helt til slutt, men det fristet ikke da det kom noen og gjorde krav på banen.

Det var skikkelig og arti å trene agility igjen, og å trene lydighet uten og være bekymret for at ballene til Io fryser! Takk for økta, Elisabeth og Marie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar