Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

tirsdag 18. oktober 2011

Oppdatering om Io

Var på kontroll og røntgen med Io på dyreklinikken i dag. Han har fortsatt åndenød, men har ikke hostet noe mer. Dyrlegen kunne høre en viss forbedring av "vannlyden" på lungene, men de var ikke helt bra. Antydning til feber.
  Tok røntgen av hjertet og lungene for se på det. De fant ut at det var en liten fortettning i pusterøret og i lungene, tror jeg det var... Pusterøret hadde forflyttet seg litt oppover, som kan forårsake åndenødet. Hjertet hadde ikke vokst noe nevneverdig. Så enten hadde pusterøret flyttet seg litt opp pga liggestilling, ellers har hjertet flyttet det litt opp. Han skal ikke få mer vanndrivende medisin, men skal gå på antibiotika i tilfelle det er noe betennelse i lungene. Så får vi se det ann om hva som forårsaker den rare pustinga hans.

Det blir kontroll igjen om 10 dager, så får vi se om det blir jeg eller pappa som følger han da;-) Har nå skrevet en lapp til pappa om medisinrutinene hans, ikke lett og holde styr på 2 typer hjertemedisin og antibiotika i tillegg til drypping av øyne.

Io var eksemplarisk idag, gikk noe nølende opp på bordet med heis, og lot dyrlegen lytte og ta tempen i rumpa. Fulgte med inn på røntgenrommet til de hadde lagt han ned. Godt og slippe og dope han ned for å ta røntgen. Kom tilbake til meg etter endt røntgen, med Nina på slep:-D Han var visst litt bekymret for at jeg hadde gått fra han.

Må si det er litt ekstra tungt nå om dagen, med denne bekymringa hengende over seg. Tenker hele tiden på om han lider på noe vis, om hjertet plager han. Men siden allmenntilstanden hans er så bra, så tegner det godt. Skulle ha Alfa oppi fanget mitt i lenestolen igår (Io får ikke plass på fanget nå:-(), kom begge to hoppende:-D Var visst en som også ville sitte fanget! Alfa syntes det ble vel intimt og hoppet ned igjen, mens Io fant seg plass i stolen! Det var urkomisk, og jeg ble så paff over å bli kosemost slik. Så i det ene minuttet lo jeg så tårene trillet, for så gråte så tårene sprutet! "Tenk om jeg får en fæl beskjed om hjertet hans imorgen":-( Er ikke langt mellom latter og tårer nå om dagen:-/
  Glemte hjertet hans en stund imorges da han jagde lauv så grusen sto irundt han. Blåste ganske bra og da er lauvjakt det morsomte som finnes!

7 kommentarer:

  1. Klæm te Io, å mamma`n hainns. :)

    SvarSlett
  2. Åh, klump i halsen og blanke øyne. Så trist, men sjarmerende lesning om din flott Io!
    Krysser det jeg har av ledd i kroppen på at du ikke får en fæl beskjed i dag!!

    Sender over en varm klem i en tung stund.
    Vivian

    SvarSlett
  3. Takk:-* Slappe itj helt av før vi får ting avklart nei:-( E spent på om antibiotika'n virke! Følge me på kvar ein lyd som kjæm utav han om da'n. Men vi satse på at d e lungebetennels og av kur'n verske straks!
    Torgeir e dåli i magan å fer tia, tru d e ein form fer omgangen... Hi hatt feber fleir netter og ondt i magan læng! Så det e helt greitt at lissnuppa itj kjæm riktig enno!

    SvarSlett
  4. Her er det flere dom trenger en skikkelig god bedring-klem , s.er jeg. Krysser fingrene går at alt blir bra med begge gutta dine. Sørg for at legen får sjekket Torgeir!

    SvarSlett
  5. Ja, han ska t legen imårrå! Han hi itj feber i natt da heldigvis, men d gi sæ ikke nei:-(

    SvarSlett
  6. Gratulere så mye med vesle Antonie!!!!! :-D

    SvarSlett