søndag 10. juni 2012

Ups... lang bloggtørke:-S

Da skal jeg skrive en liten oppdatering om oss. Det skjer ikke så mye sånn hunderelatert, trener litt lp, slalom og apportering her hjemme. Triller en del turer og sykler på kveldstid.

Er plaget med masse blemmer inni hendene, så det begrenser en del. Men har startet lysbehandling for disse, noe som jeg gjorde for det samme for 7 år siden. Har vært bra siden. Så nå blir det å kjøre til Steinkjer 3 ganger i uka for å sole hendene i noen sekunder... Tar mye tid og penger, men det må til!
  Ellers har Antonie hatt den fjerde barnesykdommen, så det har vært feber, bæsjing, dårlig matlyst og hatt fangban i ei uke. Først idag har hun spist tilnærmet normalt og kan gå noen timer mellom bæsjebleier.

Har startet et valpekurs her på Malm, siden det var ei som hadde gått kurs, før som ville ha et nytt kurs med ny hund. Så 4 valper og 2 unghunder er med. Arti med forskjellige raser; Beagle, Eng.springer spaniel, Jemthund/Laika, Finsk lapphund, Cairn terrier og Chinese crested powder puff. Herlige hunder med lærevillige eiere! Tove er også med, men uten Foxy:-(

Io og Alfa synes det er arti at det endelig skjer noe også. De var veldig ivrige etter å trene igjen!
  De har forresten fått gått et blodspor hver i vår, men vi har en del og trene på...

Io har blitt kvitt åndenødet han har slitt med i vinter, merkelig at det skulle forsvinne sånn! Han hadde jo fortettninger i lungene. Alfa har fått tømt analkjertlene sine et par ganger. Vurderer sterkt å våtfore igjen, men har litt lite fryserplass for tiden! Maaasse elgkjøtt i fryseren min! Hun plagdes ikke slik da hun åt rått kjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar