Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

fredag 1. april 2011

Alfa til dyrlegen

Lilletuppa mi ble overlykkelig idag da hun, endelig skulle HUN få være med til dyrlegen! Ellers er det jo som kjent Io som tråkker ned dørstokken der, og hun blir blodig fornærma hver gang! Hun har jo fått blitt med inn noen småturer, for å veie seg osv, men det er jo ikke det samme!
Saken er den at analkjertlene hennes var fulle igjen og måtte tømmes. Hun begynte og slikke seg intenst baki rompa igår, og da er det bare og bestille time.
Hun var interessert i det meste der inne og hilste på alle og alt. Spøla seg inn på rommet og syntes det var stas med ei som endelig klappa litt på henne. At hun klemte litt baki rompa, var nå litt ekkelt da, men samtidig veldig godt og få tømt den gugga! Fikk godbit etterpå, og ble ikke fornærma.
Dyrlegen fikk se på labben hennes også, og den så fin ut.
Alfa kunne gjerne ha vært der hele ettermiddagen, for dette var sååå spennende!

Her er noen bilder fra altanlivet vårt:


Bestilte forresten time til HD-røntgen av Alfa da vi var innover idag. Dette skal skje 14.april. Skal bli greit og få det gjort slik jeg vet at hun tåler agilitytreninga. 




Ellers har Alfa begynt og trene inn felt. Dvs to av og to på+nesa ned på ei musematte.
Io trener hopp med sitt og innkalling med stå. Vi trener ikke så masse for tiden, men noen småøkter blir det da innimellom.

Har ellers startet opp Appellmerkekurs igjennom Levanger hundeklubb. Veldig gøy og bli hyra dit!
Vi startet med to timer teori og to timer med praktisk arbeid på den første samlinga.
Det er 5 deltagere og det var en spennende gjeng og jobbe med!
Kjenner jeg selv får mer motivasjon til trening med hundene nå!

1 kommentar:

  1. Takk for koselig innlegg på min blogg. Du tenker akkurat som meg, Det må være noe som kan gjøres, samme hva. Men ikke denne gangen. Har skrevet mer om det på bloggen min nå.

    Så flink du er og så mye spennende dere driver med. flotte bilder..

    SvarSlett