Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 1. november 2009

Ridehalltrening

Imorges tok vi ei økt ut på plena. Io trena dekk og på å stå fast mens Alfa trena. Alfa trena kontakt mens jeg rygger (starten på fri ved foten), og sitt og bli mens jeg går inntil i utgangsstilling og på å stå fast mens Io trener.
Ellers har vi vært på Sør-Beitstad'n til mamma og pappa. Der klippa vi klør på Tiba og pussa litt rundt øyne, labber og rumpe.
Alfa greide og rive ned ei potteplante da hun beit i en ledning. Tror den landa oppå henne, for den knustes ikke på flisgulvet. Hun sa ingenting og ble ikke videre skremt av det. Var mye rart og snuse og forske på der!
Etterpå kjørte vi oppi Henning og trente i ridehallen der. Skal jo prøve lykken igjen i Hiberg ridehall på lydighetsstevne til Levanger Hundeklubb. Må trene litt i ridehall på forhånd, slik at det ikke blir hestemøkkspising og opptatt av alt nedpå bakken.
Tannvisninga gikk så som så, han reiste seg en del ganger, men Eli fikk da sett på tennene. På fellesdekken la han heeelt nydelig, var ikke kaldt, så da gikk det greit. Ikke noe snusing heller.
Bilder fra fellesdekken på Hilde sin hjemmeside;
Etterpå ble vi kommandert av Anders på øvelsene lineføring, stå under marsj, dekk fra holdt, fri ved foten og innkalling. Han gikk bra på lineføringa, han hang litt etter på stå'n, men fikk ordna det. Dekken va bra, mens på fri ved foten hang han en meter bak meg. Da var han helt fjern! Avslutta med ei innkalling og den var det ingenting og utsette på!
Alfa spiste hestebæsj og flis, men i økt nr.2 var det ikke så interessant lenger, så da fikk vi trena kontakt og kontakt mens vi gikk. Trente også sitt. Torhild passa henne mens Io ble med på en ny fellesdekk ilag med løpske Freia. Io brydde seg lite om henne, selv om hun lå like ved siden av han. Io var mer opptatt av hva Alfa gjorde hos Torhild:-) Han satte seg opp da jeg gikk tilbake.
Men alt i alt er jeg godt fornøyd med dagens trening. Men det gjenstår å se hva vi får til på konkurransen søndagen:-S
Leste et interessant innlegg om puddel på Canis idag, fikk noen tankevekkere der! Sjekk ut her:

1 kommentar: