Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 13. desember 2009

To løshundturer og lesing

Denne har vært innholdsrik og samtidig ganske rolig. Fredagskvelden hadde vi førfest hjemme hos oss før vi dro nedover til Verraparken på Gluntan. Var sånn passe musikk og sånn passe med folk. Høydepunktet var likevel kebabpizzaen til nattmat!
Lørdags formiddag dro vi oppover til Tove og så på oppussingen deres, og deretter gikk vi tur i skogen. Hadde egentlig planlagt å gå spor, men det ble heller tur. Da var alle mine med og nesten alle til Tove. Dvs. Alfa, Io, Foxy, Can og Toyni. Det gikk kjempefint! Io var helt ko-ko etter Foxy, for hun var ferdig med løpetiden, så den hang vel litt i ennå... Han greide ikke å følge farten hennes hele tiden, så han ble så frustrert! Da piper han og bjeffer i frustrasjon, urkomisk og høre på! Vi hørte hvor de var hen i skogen, for og si det sånn!
Alfa syntes det var spennende og leke med andre hunder. Hun sprang fra den ene til den andre og prøvde så godt hun kunne å følge etter.
Resten av dagen gikk med lesing og skriving av oppgave. Pizza utpå kvelden og avslapping foran tv'en.
Søndagen ble vi med Torgeir og hundene oppafer med på tur i skogen og lette etter juletre. Det gikk over all forventning med ei tispe og fire hannhunder. Io skulle briske seg av og til, men ingen tok han alvorlig;-) Det var skikkelig koselig på tur i skogen for det begynte og snø!
Etterpå var hundene utslitt igjen, så jeg fikk ro til å lese og skrive litt igjen. Fikk bakt brød og rydda på kjøkkenet også.
Det ble bare mer og mer snø, så vi måtte ut å gå en kveldstur også! Da gikk vi etter veien og Io og Alfa hadde sele på. Er så greit å slippe og tenke på båndgåinga da!
Ble lite bilder denne helga, for enten regna det eller så snødde det, så jeg ville ikke blaute til kameraet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar