Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 27. desember 2009

3. juledag

Bilder fra turen vi gikk idag, 3.juledag. -10 og litt vind var friskt! Alfa og Io trena på å i hanefot. Io stopper titt og ofte for å lukte, men Alfa trekker han med seg videre. Har jo ikke tid til slikt tull! Igår, 2.juledag var vi en kort skitur på Hørdin (Holden). Men det ble en kald fornøyelse siden det blåste ganske heftig der ute på isen!
Alfa får servert multekrem på sølvskjei av svigerfar!
Vi feira julaften oppi Aune sammen med mine svigerforeldre. Der fikk vi servert ribbe og alskens tilbehør. Og multekrem til dessert da!
Vi fikk mange fine gaver!
"Sætt han ned igjen! Vi va itj ferdi å leik!"
Alfa bærer beinet sitt.
Moss, Alfa og Torgeir koser seg på gulvet.
Moss og Io foran juletreet vårt. Ble ikke noen bilder av Alfa sammen med de, hun var så urolig!
Io passer på beinet sitt.
Moss har vært hos oss i hele jula, siden det har vært så kaldt ute. Det er ikke plass til han på kontoret i fjøset, så han ligger i bua inne. Han fikk seg et bad og ble børstet skikkelig.
Torgeir børster Moss og mopper gulvet daglig! For det blir jo en del røyting siden han er vant med å være ute, for så å være inne.
Det går over all forventning og ha alle 3 inne. Men Io er ikke overbeigestret over å ha Moss innendørs! Han knurrer titt og ofte om han kommer for nært han eller meg. Men vi bryr oss ikke om tullet hans, så det blir bedre og bedre. Han fikk seg en smekk da de var ute å lekte. De sloss litt, og Io endte opp med ei lita rift like oppom øye. Det blødde knapt. Det lønner seg ikke å være "karåt"! Alfa synes Moss er toppers, så de går veldig godt overens! De ligger å småbiter, koser og sleiker hverandre på gulvet. De sover sammen og er skikkelig søte! Skal legge ut de bildene snart.
1.juledag var vi hjemme på Sør-Beitstad til mamma og pappa og spiste pinnekjøtt. Siden mamma jobbet til 22.00 julaften, så ventet de med julemiddagen til dagen etter. Alfa fant mye rart og snuse og smake på der. Spesielt et reinsdyr og saueskinnet i gyngestolen var interessant!
2.juledag var først på Hørdin og gikk en skitur, før vi gikk oppfer igjen og spiste kveite. På kvelden dro Torgeir på "Ainndagsfæst", men jeg ble hjemme. Jeg slappa av og hørte julemusikk, koste med hundene og scrappa album.
Godt å være frisk og opplagt 3.juledag! Som nevnt gikk vi tur med hundene. Vel hjemme kokte Torgeir rømmegraut.
Det var en oppdatering på jula vår så langt.
Løkk me jula!

1 kommentar:

  1. Hei hei :)
    Takk for koselig kommentar ;) Speilreflekskamera er ikke så mye mer avansert enn "vanliger" kamera, men et redigeringsprogram er kjekt ;)
    Ser ut som at dere har hatt ei fin jul, med kjempesøte hunder :)

    SvarSlett