lørdag 26. november 2011

Snart jul!

Noen bilder fra Sør-Beitstadbesøket for to uker siden. Herlig med frost, rene hunder og trilletur!Bestilte godbiter fra Canis og da måtte jeg jo kjøpe med noen leker til hundene også;-)
Denne ble en slager; saueskinn som draleke!
Den kan vi ikke ha liggende på gulvet, slik at de kan leke med den alene, for da blir den oppspist! Begge to er veeeldig ivrige på den, så den skal vi bruke til trening etterhvert!

Et bilde av alle tre "barna":-)
Antonie er nå 5 uker gammel, tiden flyr!
Hundene er ikke like ivrige i tjenesten lenger; reagerer ikke bestandig på skriking lenger, må ikke sleike hver gang de snuser på henne, stoler på at jeg har kontroll på hvor hun er henne o.l. 
Skriker hun lenger enn 10 sekunder uten at jeg reagerer, så kommer de og henter meg. Lurer sikkert på om jeg har blitt tunghørt:-D 
De påpeker enda bæsjebleier og konstaterer at hun er byttet på etterpå:-D 

6 kommentarer:

 1. Antonies første jul! <3 (så fint gølve vart. :))

  SvarSlett
 2. Heia, ny leser her :)

  Ser ut som om dere koser dere skikkelig alle sammen, og så herlige "barn" du har!
  Veldig koselig og fin blogg :)

  SvarSlett
 3. Hei, og velkommen hit!
  Hyggelig og høre fra nye lesere!

  Hvem er du og har du blogg/hjemmeside kanskje?
  Hundeinteressert, siden du havnet hit?

  SvarSlett
 4. Tusen takk! :)
  Jeg er ei svært hundeglad (men allergisk...) jente som studerer medisin i Oslo. Har dessverre ingen blogg, kanskje den kommer med tiden? Var storpuddel- og hundeinteressen som fikk meg hit! :)
  Har ønsket meg hund siden jeg var liten, og om 2/3 år blir drømmen forhåpentligvis oppfylt - da kommer en brun (eller svart) storpuddel inn i livet til meg og forloveden min (som for tiden studerer i en annen by enn meg... Derfor har jeg/vi ikke hund enda. Jeg har ikke mulighet til å ha eneansvaret pga. økonomi og studie). Ventetiden er lang, så jeg forkorter den med å jobbe frivillig på FOD og har fått meg en avlastningshund å ta med på tur. Etter jul starter jeg å gå kurs med en flatcoat som trenger litt hjernetrim eieren ikke klarer å gi den - så får jeg øvd meg litt før jeg får min egen :)
  (I tillegg er jeg veldig familiekjær og gleder meg til å få mann og barn, så bloggen din er ekstra koselig å følge med på :) )

  SvarSlett
 5. Så kjekt at du får lånt deg noen hunder mens du venter da! Lurt og vente til livssituasjonen blir litt enklere, selv om tida går tregt! Har ei venninne i Oslo som nettopp har hentet hjem sin røde storpuddel fra Sverige.
  Jeg er forresten også allergisk, så da er det kjekt med denne rasen! Puddelen er virkelig som poteten!

  SvarSlett
 6. Ja, hunder gjør livet fullstendig :) Så noen måtte jeg finne, å måtte være tvunget til å se kjæresten sjelden OG være helt uten hund hadde vært for ille... Tida går nok fortere enn jeg ofte tenker nå :)
  Puddelen er så kjekk, ja! Er godt å høre at det går bra for mange allergikere. Jeg er dessverre ikke 100 % sikker enda, har ikke hatt en i hus over lengre tid. Så det er neste "punkt på planen". Skulle egentlig ønske jeg kunne kommet i kontakt med noen pudler/puddelfolk her i Oslo, så hvis du kjenner noen som skulle trenge hjelp/avlastning e.l. her så må du bare si fra ;)

  SvarSlett