fredag 2. desember 2011

Tar fatt på litt trening i drittværet!

Har endelig fått litt lyst til å trene hund igjen. Til nå har det vært mest trilleturer, lek inne og herjing i hagen. Nå har vi børstet støv av søksbrettet vår, og så trener vi på apportering. Kan jo aldri bli nok apporttrening! De har jo fått seg ny leke, det saueskinnet vi elsker over alt på jord! Så det er litt vanskelig og konsentrere seg når de forventer det hele tiden. Io vet ikke hvilken fot han skal stå på! Har prøvd og trene søk på brettet med kjøttkaker, og så får de skinnet til slutt. Det går sånn noen lunde, men de er vel oppi skyene, så det spørs om vi må ha en leke med lavere kvalitet, vi får se...
  Angående apporteringen trener vi på å plukke opp apporten (bruker løsbittet til Alfa) pent, uten og trampe på den, bruke den som sklie eller kaste på den været. Det var ikke mange rundene før de skjerpet seg, men vi skal fortsette litt på den biten og apportere flere typer gjenstander. De blir veldig gira og skynder seg for å få belønning, men det går jo ikke. Uteblir belønningen en gang eller to, finner de fort ut hva de må gjøre;-)

Idag har det endelig kommet snø igjen. Den som kom på søndag har jo regnet bort igjen. Så det ble en liten trilletur idag, for å prøve vogna på sørpeføre. Det gikk veldig bra.

Antonie er 6 uker idag, og var på 6-ukerskontroll igår på helsestasjonen. Hun ble målt til hele 56 cm (var 49 da hun ble født) og 3700 gram (var 2820 da hun ble født). Sjarmerte helsesøster i senk, gliste som bare det! Tissa på stellebordet, både til henne og til legen;-) Ellers var alt som det skulle være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar