mandag 19. desember 2011

Noen hundetanker

 Vi koser oss veldig på teppe som ligger under stuebordet. Alfa går så og si i ett med det!
Alfa: Nå er det noe rart som skal skje igjen. Matmor har først og fremst plaget Io og meg med dusjing, føning og klipping. Alt som er igjen er noen bukser på beina! Men hun skryter fælt av hvor fine vi ble da;-)
  Så driver de og drar i hus alskens poser med spennende innhold. Det er visst ulovlig saker for oss, for vi får ikke borti engang! Og så pakkes det inn, men jeg kan da lukte det fordi!
  Antonie får dessuten mye rare greier, som også er ulovlig for Io og meg! En kasse som alle kosedyrene hennes har havna oppi. Som om jeg ikke får åpna den liksom?! Igår fikk hun seg ei ny ting, som hun ligger under og stirrer på. Hun kan jo verken tygge eller leke med det engang! Jeg prøvde den idag, mens matmor og Antonie var på badet. Jeg fikk til og med lyd i den (det får ikke Antonie til!), men det hørte selvsagt matmor, så da måtte jeg ligge lavt en stund. Snakk om å avsløre seg selv!

Ellers går det nå i den samme tralten som før; babyen skriker, bæsjer, pupper og sover. Hun har begynt og sove masse igjen, nesten sånn som hun gjorde de 2 første ukene. Og da blir det mindre skriking. Det skal jeg også lære meg, skrike altså, det er visst veldig effektivt for matmor spretter på beina med en gang når hun setter igang! Da er det ikke alltid tid om jeg har lyst på mat, vil leke eller ut en tur.
  Men litt oppmerksomhet får da vi også, skal egentlig ikke klage. Vi trener på diverse, dere får se etterhvert, om dere kommer på besøk;-) Vi har ikke kommet i mål enda, men matmor har tro på at det går om vi trener mer.

Ellers har vi hatt besøk av Swix, en rød puddel! Han var litt skeptisk på oss, ikke så rart siden vi var på hjemmebane og han bare var en valp.

Matfar skal visst ha fri om noen dager, så blir det noe de tobeinte kaller jul! Så skal man god jul til alle, har vi lært!

4 kommentarer:

  1. Så bra du skriv! Høres arti ut å vårrå hoinn ;)

    SvarSlett
  2. Arti og kosli innlegg no i førjulstia :)

    SvarSlett