Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

lørdag 23. februar 2013

Vi er i live!

Lite og rapportere både på hundefronten og strikkefronten.
Siden jeg oppdaterte i sommer har jeg fått meg lærerjobb av alle ting! Trives godt, men utfordringene står i kø! Men skal jeg få godskrevet resten av praksisen min for å ta fagbrev som barne-og ungdomsarbeider, så er det bare og stå på. Har ikke så altfor mye igjen, så regner med det er innen rekkevidde på maks et år. Driver og samler inn skjema for praksis jeg har til nå, og skal sende det inn til fylke. Må dessuten melde meg opp til ny eksamen, da den fra 2003 ikke gjelder lengre:-/ Men har jo så lang sommerferie, så da skal jeg lese og ta den til høsten.
  Så dagene går stortsett med til jobb og familie! Antonie har blitt 16 mndr og er ikke baby lengre! Springer rundt og finner på mye lurt. Går i barnehage og trives godt der. Torgeir har 40 % permisjon frem til påske, og han koser seg hjemme med lillesnuppa to dager i uka.
  Hundene får litt tur innimellom, men det er pause med trening for tiden. Har vært en del på ski og på spark i vinter. Men nå har jeg slitt ut skiskoene mine, så nå er det skipause frem til jeg får somlet meg til å kjøpe nye ski og skisko. Får jo ikke tak i slike sko og bindinger lengre, det sier litt om hvor gamle skiene mine er:-S
  Alfa er nettopp ferdig med løpetiden, hele 8 måneder siden sist, måtte det bare fortsette og øke på med en måned i året:-P Hun fikk litt ferie på Sør-Beitstad i de dagene Io ble vel innpåsliten og masete.
  Antonie og hundene går veldig bra sammen. De bikker henne overende av og til, og hun blir litt forbanna da. Hun beordrer de til å legge seg om de blir overivrige og stenger de inn bak grinda. Lurer på hvem hun har det fra:-P Når hun blir mett ved matbordet, slenger hun skorpene ned til de. De får jo ikke lov til å forsyne seg, men det hender vi ikke alltid følger godt nok med da.. Hun kaster ball med de, tester litt med og daske de på snuten, men når vi sier at det ikke er lov, legger hun hodet inntil de og koser. Ellers er de som resten av inventaret. Hundene godtar henne som en del av "flokken" vår og godt er det. De blir bare litt sjalu når det kommer besøk og de blir oversett. Men det er jo ikke så rart, de skal jo også ha oppmerksomhet!

2 kommentarer:

  1. Koselig å sjå dæ her. ;) Ehh har en 1 årsgave liggan vi. *kremt*

    SvarSlett
  2. Stekk dåkk ein tur i hælga da!

    SvarSlett