Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

torsdag 27. mai 2010

Io på kontroll

Var til dyrlege med Io idag for å ta en kontroll om hvordan hjerte hans fungerer etter han ble satt på medisinen. Han tok EKG, ultralyd og røntgen også denne gangen. Han var KJEMPEFLINK! Lå helt i ro under EKG'en, stod i rolig under ultralyden og lå i ro under røntgen. Kjekt og slippe og dope han ned for røntgen. Tok bilder av begge sidene og ovenfra av hjertet. Så nå er det bare og vente på telefon i fra dyrlegen om resultatet. Det på regnes og måles på resultatene, og sammenlignes med de første resultaten, fra da vi oppdaget det, så det tar litt tid før vi vet hvordan ståa er.
  Alfa fikk seg en spasertur i byen etterpå. Ble også med inn til dyrlegen for å veie seg og slappe av der. Ble litt skremt av den plakat av en pussig, stirrende hund der, men skjønte til slutt at den ikke levde:-)

Da jeg kom hjem satte jeg brøddeig og forberedte meg til Grunnkurset som starter ikveld. Det er påmeldt 6 ekvipasjer. Chiahuahua, Rottweiler, Cairn Terrier, Cocker spaniel, Border collie og Alaska Husky. Gleeeeder meg!

Skal oppdatere med evt. kursbilder og om resultatene fra kontrollen til Io.

4 kommentarer:

  1. Håper det er positive svar fra dyrlegen! Og at du slipper å vente så lenge på telefonen. Kos deg på kurs! :)

    SvarSlett
  2. Takk! Bærre bra me dåkk?

    SvarSlett
  3. jupp! Vi har vorri ut å testa nydessa! Det va bra artti. :D Må no bære ta dæ ein tur ein dag, e vel litt minner travelt åt dæ å no. :)

    SvarSlett
  4. Ja, æ ska jørrå d! E bærre så veldi dåli t å besøk følk! E alt fer gla ti sofa'n t tider;-) Kan hend æ stikk innom i løpe av hælga el mandan! Ska send dæ ei mld på forhånd fer å hør om dåkk e heim:-)

    SvarSlett