Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

lørdag 12. juni 2010

Agilitytrening

Traff Nina og Brita på Lerkehaugbanen for å trene agility i kveld. Til tross for litt regn, hadde vi ei kjempeøkt med alle våre 6 hunder!
Io fikk prøve seg først (av mine), men uten riktig forsterker så var det bare duftene som var interessante. Men i neste runde brukte jeg nøffen hans og da var det en helt annen hund! Helt på! Kobla tre hopp etter hverandre der han fikk høy fart og greide ikke svingen på det siste. Etter å ha fiksa det, hoppet han alle fortløpende. Må vel øve på krappe svinger osv siden....
  Alfa sendte vi over møne, med Cempi som veiviser! Litt skeptisk først, men tok ordentlig fart og styrte henne med halsbåndet, så suste de over. Og etter noen runder der hun løp etter Cempi, så løp hun den selv.
  Alfa fikk også til pølsa denne gangen, uten at noen løp foran henne og brøyta vei. Arti!!!! Nå nå "gjenstår" vippa og slalomen! Kombinerte tunnellen (super fart) og et+to hopp og hun suste ivei!

Fikk også "nara" Io over mønet. Har prøvd og lokke han over, men uten hell. Så denne gangen løp jeg sammen med han og sa bare JAH og pekte, og han løp over!!! Det hadde jeg aldri trodd! Og etter han fikk belønningen og masse skryt, så fortsatte han og løpe over den igjen og igjen. Ikke alltid i kontakt med kontaktfeltet, men det skal vi jobbe med senere!

Tusen takk for økta, Brita og Nina! Den må gjentas!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar