Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

tirsdag 15. september 2009

Vel hjemme!

Alfa vil ikke sitti på fanget, mens den nye mamma'n les kontrakt'n!
Første møte mellom Io og Alfa!
"Hvem er du for en da???"
Alfa vel hjemme. Første dag i det nye hjemmet.

På 2-årsdagen til Io reiste vi nedover til Stordal for å hente Alfa. Rakel, Tiba og Io var med. Nydelig dag å hente valp på! Alfa viste seg og være ei frøken med futt i. Virket ikke redd noen ting og føk rundt som et uvær! Veldig nysgjerrig på Io. Etter å ha ordnet formalitetene og hundene hadde fått hilst, kjørte vi hjem til Trøndelag igjen. En laaang dag for store og små! Vi var vel hjemme i 2-tiden på natta.
Alt gikk vel til vi hadde kjørt Trollstigen; det ble vel voldsomt med svinger for en liten en, så da spydde Alfa på arma mi. Etter det, gikk alt greit! Ikke en lyd på hele turen!
Alfa sov i gulvet på bilen, for hun slo seg ikke helt til ro i fanget. Og hun sov og sov mens vi kjørte. Og hun tisset ute 3-4 ganger på turen. Brøy seg ikke om digre trailere som suste forbi oss, mens vi luftet.
Alfa fikk inspisere sitt nye hjem og spise kveldsmat, før la vi oss for natta. Hun peip en god del i starten for hun fant seg ikke i og ligge i buret ved siden av meg. Men da hun ikke fikk noen respons, sovnet hun til slutt. Vi var vel 2 turer ut i løpet av natta.
Dagen idag har gått veldig bra! Io er veldig nysgjerrig og ivrig med den lille. Og Alfa tøffer seg og bjeffer på Io. Men hun syns han er litt voldsom av og til, og skygger banen. Men like etter spretter hun frem i fra skjulestedet sitt og bjeffer på han igjen. Io ble veldig glad, for alle lekene hennes! Samtlige er samlet oppi kurven hans! Men hun bryr seg (foreløbig) ingenting om det. Hun henger litt i gardinene og har allerede stukket av med tøffelen min. Det meste er prøvesmakt, inkludert halen til Io:-)
Hun piper når jeg legger henne i buret for å sove, men det går fortere og fortere over for hver gang. Det har vært et par uhell inne, ellers har hun tissa og bæsja mye ute. Første tur ned til postkassen og også prøvd. Hun syntes det var gøy og gå i band og dingla etter føttene mine. Bet i båndet og fulgt etter.

Skal lage en side om kurset i hælga senere en dag. Travelt og være tobarnsmor;-)

3 kommentarer: