Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

mandag 5. oktober 2009

Alfa hi verri å miljøtrena og blitt introdusert for dekk

Idag va vi nede på Sanna og tusla litt omkring der. Alfa e litt skeptisk til trafikken, så vi måtte kikke litt på den. Traff Tove der også, og det var stas.
Ellers har jeg prøvd litt dekk idag. Hun legger seg sjelden frivillig anna enn når hun tryner eller ligger og tygger bein, så jeg tok den vanlige lokkemetoden med godbit i handa. Hun satte seg villig ned og fikk noen belønninger for det. Førte så hånda ned på gulvet og hun ble sittende og kikke og spekulere på hva i allverden var det jeg ville. Etter litt tid så sklei hun ned i liggende, gulvet var da så glatt! Da ble det ros og godbit. Kasta deretter en godbit bortover gulvet og sa hversågod. Hun spratt opp og innkasserte den. Kom så og satte seg igjen. Gjentok føringa med hånda en del ganger, før jeg droppa den og venta henne ut. Først satte hun seg, og så LA HUN SEG FRIVILLIG uten hjelpa! Kjempeartig!
I kveld skal vi treffe Tove og Foxy for å trene spor og id-spor med Io. Da skal Alfa også få prøve seg på sitt aller første spor! Spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar