Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

onsdag 12. januar 2011

Io går i boxer


Io går rundt i Torgeirs avlagte boxere for tiden! Oppdaga på mandagen at ballene hans var veldig rød og at han slikket seg unormalt mye. Ei venninne mente han muligens har forfryst de, og det kan kanskje stemme. Vi var på skitur både lørdagen og søndagen. Det var ikke mer enn 5-6 minus da, men hun sa at de ofte forfrøs ballene i middels kalde temperaturer. Så vi klipte hull til halen i boxere ikke Torgeir bruker, og de passa perfekt! Ei sikkerhetsnål for stramme inn rundt magen var alt som trengtes. Det går greit å ha på boxeren, men han blir veldig frustrert over å ikke få slikket ballene sine!
  Så idag mens jeg var på jobb hadde han slikket boxeren våt og småbette i den. Å gå i våt boxer var nok ikke så veldig lurt, så det tar litt tid før dette roer seg. Han burde vel hatt på seg krage også, men jeg kvier meg for å ta i bruk det:-S
  Bestilte en time hos dyrlegen imorgen. Tror det er lurt at de får se på det!
Smurte litt med Aloe Vera i kveld og håper at den stiller svie og kløen litt! Stakkar gutten min!!!

1 kommentar:

  1. StakkarsStakkars Io! Verste plassen å forfryse det! Og med det andre i tilleg. Får håpe han blir kjapt frisk igjen. :) Pungvarmer kan kanskje være lurt. Freke hundeutstyr har noen som fungerer bra, til en OK pris.

    SvarSlett