Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

mandag 29. mars 2010

Io har vært på røngten idag:-(

Dro til dyrlegen med Io idag siden han plages mer og mer med øret sitt. Har renset og renset, men det kommer hele tiden mer ørevoks. På klinikken lyttet de på hjertet før de dopet han ned, og da hørte vetrinæren en metallisk lyd på hjertet:-( Da fryktet de at det var forstørret hjerte, noe som røntgen viste at det var:-( Tenkte med gru på Nina's Casper, som også hadde dette:-(
  Røntgen viste at det var heldigvis på et tidlig stadium, så vi får håpe på det beste! Da håper vi han vil fungere tilnærmet normalt med medisiner! Men vi vil få bedre svar imorgen for da skal vi ta EKG og ultralyd for å se nærmere. Fikk forklart at det var vanskelig å si noen grunn til årsaken til dette. Og at hjerte vil fortsette å vokse, men i mindre grad med medisin. Så det blir vel å følge med jamt! De sa at han ikke kjente smerte av dette, så det er i allefall en trøst! Men man blir jo sååå bekymra og ikke minst REDD! Men skal prøve å ikke tenke det verste! Vil jo ikke at det skal skje noe med den beste, nydeligste hunden i verden!

Alfa syntes jo han lukta rart i øra etterpå, og måtte jo inspisere det rare han hadde på foten! Han har på bandasje over kanylen (det er det heter?) som han skal ha på til i morgen. Io la seg for å sove av seg "rusen", men Alfa ville ikke la han være i fred. Hun ville leke og skjønte ikke hvorfor Io ikke ble med på å jage henne med ballen. Hun slapp ballen flere ganger oppå han og gikk fram og tilbake foran han med ballen for å erte han opp. Måtte til slutt legge han i buret, slik at han skulle få fred for henne. Selv om hun ikke var borti han, så slappet ikke han av med henne rundt seg. I buret sovnet han med teppe over seg.

Skal skrive her om hvordan det går i morgen, lettere å skrive om det enn og prate om det, da starter bare grinekrana igjen:-(

4 kommentarer:

  1. :(
    Itjnå goe nyheiti derre....
    Får verskeli håp at hain får goe medisina å kain funger bra å itj mersk nå t d sjøl. Bra d vart oppdaga iværtfaill!

    Lykke t i mårrå, vi håpe på d bæst!
    Klæm

    SvarSlett
  2. Hei Kristine.

    Ønsker dere lykke til i morgen og her krysses både hender og labber.

    SvarSlett
  3. Huff da :( Abssoutt nåkka man ikke har løst t å høre av dyrlegen... bra d blei oppdaga på et tidlig stadium!
    X fingran for Io-gutten <3

    SvarSlett
  4. Takk takk! Ja, vi håpe på d beste! Og e tænke itj så my på d verste! Godt å hør at det krysses både her og der:-) Ska få rapport imårrå!

    SvarSlett