Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 30. januar 2011

Fant nok en morsom tråd!

Her blir en rekke myter om hundehold diskutert! At man må være forberedt på å ta hunden den dagen hunden vil prøve å klatre på rangstigen. Og gir man hunden blodig eller rå mat, så ville den få blod på tann og man har fått en drapsmaskin i hus:-D

Det verste er at det fortsatt finnes folk som tror på dette tullet!

Syns ikke det er så rart om hunden knurrer når den føler seg truet! Angrep er det beste forsvaret! Er hunden redd eieren, så er det ikke så rart at den prøver og holde h*n på avstand!
  Likevel nekter slike folk å revurdere oppdragelsesmetoden de bruker! Mine hunder har aldri hatt behov for å knurre eller "prøve seg" på meg! Jeg trenger aldri å banke lederskap i hodet på hundene mine, for de vet at jeg ikke er en hund, men et menneske med nøkkelen til alle deres ressurser:-) De er prisgitt meg, så da er det lurt og holde seg inne med meg! De har aldri forsøkt å klatre på rangstigen, men de kan prøve å tøye noen grenser;-) Akkurat som barn. Men de klatrer ikke på rangen, de heller! De forsøker bare å tvinne foreldrene rundt lillefingeren, noe mange greier;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar