Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

lørdag 10. juli 2010

Hmm, stille Alfa eller ikke?

Har vært i tvil om jeg skal spare pelsen til Alfa i sommer og stille henne på Steinkjerutstillinga i september. Det blir jo veldig varmt og ha lang pels på denne årstiden, så jeg har hatt lyst til å klippe henne kort til sesongen.. Og særlig siden vi skal drive med agility og rundering i sommer!
Huka Nina som handler for Alfa. Gjenstår og se om jeg får til klipping og strekking av pelsen... Er ikke bare-bare og stille puddel, så vi får se hva det blir til...
Satser på å stille Io i kl.1 igjen på Steinkjerutstillinga, så da er det greit å konsentrere seg om han i første omgang!
Så må vi prøve og unngå at hun floker til pelsen, eller søler seg til med noe som gjør at hun må klippes ned!
Kjenner jeg begynner og glede meg allerede (trodde aldri at jeg skulle sette utstilling som etikette!)!
Blir veldig spennende fremover nå! Mye som skjer på flere kanter:-)
Runderingskurs, agilitykurs, pelssparing til utstilling, trening fram til LP, trening mot blodsporprøve og generell trening av lydighet. Vi har ikke fritidsproblemer nei!

Bestilte forresten bringkobbel til Alfa og merketrekant. Var spent på om small ble passelig til henne, men det ble det heldigvis. Hun skal ikke lære seg å melde enda, da vi er i startgropa på løsbittet enda. Men det er greit at hun kan ha det på seg, og venne seg på det, når vi starter med å trene søk i system:-)
Skal ta bilde av henne med utstyret senere (vi gleeeeder oss til kurs)!

Har dusjet, føna, barbert og klippet begge hundene denne uka, Alfa nå fredagskvelden. Kjekt når man kan holde på ute med dette nå!

3 kommentarer:

  1. Skoill ha ønska æ ha lik my overskudd te hoinn som du Kristine. :) Bli speinnanes å hør kolles det går med folk å dyr. Må no bære ta dåkk ein tur, bli vel igjen litt kaker tti hælga tænke æ. ;)

    SvarSlett
  2. Spennanes! Tvi tvi :)

    SvarSlett
  3. Takk takk, Camilla.

    Du hi no vel nok me der to smårollingan din du Lise! Tru nok Timson syns d e kjekt me der toan å:-)
    Vi kjæm gjern ein tur vi. Mandagskveill'n kanskje?

    SvarSlett