Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

mandag 15. november 2010

Io på kontroll hos dyrlegen idag

Io var til dyrlegen idag, for røntgen og EKG. Dette er for å sjekke om hjertet hans har vokst noe etter at han har sluttet på medisinen, og for å sjekke om hjertet fungerer tilstrekkelig. Bildene så tilsynelatende ok ut, men da dyrlegen ringte meg senere på dagen (etter nøye studering), hadde hun funnet ut at hjertet hadde vokst litt på venstre side. Vi vet da ikke om det hadde skjedd med eller uten medisin. Men Io skal fortsette og være uten medisin, så skulle dyrlegen forhøre seg med en hjertespesialist utenlands. I mellomtiden skal vi fortsette som før, men han skal ikke overanstrenge seg fysisk. Så det gjelder og følge nøye med på hjertefrekvens osv.
  Tror Io koser seg godt når han er på kontroll; han er meget håndterbar og rolig. Akkurat som om han skjønner at vi vil han alt godt! Lot seg håndtere på røntgenbordet, og det ble tatt bilder fra begge sidene av hjertet og ovenfra. Generalisering av dekk, kan man si;-) Deilig at han slipper og bli dopet ned før å ta røntgen. På EKG'n får han festet fire klyper på låret og i armhula, litt sprit på dette og så må han ligge helt i ro på siden, minst ett minutt. Helst lengre. Io lå leeeenge i ro! Da vi var ferdige ble han litt snurt, for at de hyggelige damene allerede gikk.

Etterpå traff vi Elisabeth, Decoy og Vixen for en treningsrunde på banen. Decoy trente budføring og holdter ved foten, Vixen budføring, Io ruta og Alfa trente slalåm og apportering. Litt tidlig for ruta på andre steder enn hjemme syntes Io. Alfa fikset slalåmen greit, men hadde ikke alleen så veldig trang heller da. Apporteringen er som den er; enten skal hun stikke av med den, spytte den ut idet hun setter seg på plass eller spytte den idet jeg kommer med hånda, eller tygge tygge tygge! Men kom oss videre på at jeg fikk ta i løsbittet, uten at hun reiste seg og ville av gårde med den. Hun holdt også før hun fikk fri til avstandsbelønningen eller til figurant Elisabeth.

På Steinkjer sludda det og det var mildvær, men oppi Sandbrøyta snødde det! Skal si jeg bråvåkna fra duppen da taksnøen kom brakende!!!
  I utgangspunktet hadde jeg ikke så mye arbeid denne uka, men på under en time, hadde jeg fullbooka 3 dager til! Så nå blir det jobbings fra tirsdag til søndag. Nesten dobbelt opp på torsdag:-)

1 kommentar:

  1. Får håp at det itj væks nå my meir da.. Så bra at du har fått så my arbe. :)

    SvarSlett