Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

søndag 11. april 2010

Trening i vårsola og en piggere Moss!




Møtte Tove og Foxy utenfor Expert (reklame for NTE i bakgrunn) for ei treningsøkt i vårsola. Tok først en fellesdekk med Io og Foxy. Har jo ikke trent fellesdekk på hele vinteren! Men de lå fint de, litt piping på Io da...
  Io fikk prøve seg på kjegla, innkalling, dekk fra holdt og fri ved foten. Sprang ivrig fram til kjegla, og hadde ikke tida til å stoppe før han kom tilbake og på plass igjen. Artig at han hadde fin fart ut mot kjegla. Klikka for at han sto ved kjegla. Avslutta med å kjøre hele øvelsen. Fin futt i gutten gitt:-)
  Innkallinga var grei, tjuvstarta ikke på dommerkommando, starte tvert, men hadde et hopp litt vel langt bak meg og litt spretting før han fant plassen.
  Dekk fra holdt var også bra, litt skjev neddekk, men ellers bra.

Alfa trena utgangsstilling. Hun foreslo mye sitt siden det er det vi har trent en del på i det siste. Hjalp henne med targetfingre, så hun kom seg på plass. Har ikke trent dette så mange andre steder enn hjemme, så da må vi hjelpe til litt. Litt vimsete og opptatt av ting rundt seg, men det er ikke annet å vente.
  Hun fikk også prøvd seg på håndtarget. Leika mye og kom inn med leiken på targethånda. Fant ut at kongen var mer interessant enn ballen.

Moss har operert ut den avbrukkede hjørnetanna si om tirsdagen. Samtidig tok de en kul han hadde på ryggen. Var bare en kul fylt med talg, men det visste de jo ikke sikkert. Lik så greit å ta den når han først er neddopet. Så nå er han sydd både i munnen og på ryggen. Han var litt sidleppa og hoven noen dager, men han kviknet fort til, med pencilin og smertestillende. Han har jo hatt litt dårlig matlyst i det siste, som han tyde på at den brukne tanna har plaget han. Så nå går maten ned på høykant, selv om han er litt øm i kjeften. Han får riktignok oppbløtt for foreløbig da.

Imorgen skal Io til dyrelegen igjen for øresjekk (om behandlingen har virket bra) og for å ta ny blodprøve. Den siste blodprøven viste at han hadde lite tyroksin, så de skal ta en prøve til for å sjekke om det var tilfeldig lavt den dagen, eller om han har lavt stoffskifte (Hypothyreose). Det er nesten så jeg håper at han har det, for da vet vi hva det er som feiler han og kan få behandlet det. Da må han gå på tyroksin-tabletter. Syns det er bedre det enn å ikke vite hva som feiler han! Mamma, og flere jeg kjenner, har jo Hypothyreose, så jeg vet hva det går ut på. Og faktisk kan symptomene på dette ligne Io! Så vi får vente i spenning på hva blodprøven viser. Og han kan leve bra med lavt stoffskifte, bare han får riktig dose medisin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar