Alfa og Ivi

Alfa og Ivi

torsdag 23. september 2010

Steinkjerutstillingas beste LP-hund!!!

På skalkfesten etter Steinkjerutstillinga, ble Io kåret til Steinkjerutstillingas beste lydighetshund!!! Vi fikk derfor ei skål med Belgisk trøffelsjokolade og marsmallows:-) Tenkte jeg skulle da bilde av Io og premien, men snopet ble raskt åpna idag etter middag;-)

Vi fikk trent litt før festen, i regnet; fellesdekk med skjult fører, avstand og innkalling med stå. Blir spennende og se hva som sitter og ikke, på konkurransen på søndag! Vi har meldt på kl.2 på Stavsøra. Dommer er Finn Terje Skyrud. Han var dommeren vi debuterte for i fjor.
  Vi meldte på for og se hva som funker og ikke, så vi får en viss pekepinn på hva vi skal trene på i vinter. Fordi om ting fungerer på trening, er det aldeles ikke sikkert at det fungerer på konkurranse. Uansett er han arti og trene med, så da får det bære eller briste! Tar ikke det så veldig høytidelig, regner ikke med at vi scorer så høyt egentlig! Hovedmålet med turen er at Foxy skal få opprykket før vinteren setter inn;-)

3 kommentarer:

  1. Jada, itj nå press sjø;-) Kain jo itj å liggi ein gang, eeeeeeeeeeeh opprykk?????

    SvarSlett
  2. Gratulerer igjenn til Io! Og lykke til i helga. Blir artig å se hva dere får til. Og lykke til Tove og Foxy! Har trua på opprykket!

    SvarSlett
  3. Gratulere Kristine! :) Og send med nån lykkeønskninga te Tove og Foxy fra mæ. :)

    SvarSlett